NOSMOKE®

ОТКАЖЕТЕ ДА ПУШИТЕ ЗАВИНАГИ, БЕЗ ДА СТРАДАТЕ ОТ АБСТИЕНТА

100% НАТУРАЛЕН СПРЕЙ БЕЗ НИКОТИН ПОМАГА ДА ЗАГУБИТЕ ТРАЙНО ОТ ВРЕДНАТА ПРИСТРАСТЕНОСТ КЪМ ДИМА

ПРЕДЛАГАТ СЕ САМО 100 БРОЯ

В ОФЕРТА ОСТАНАТ 7/100 БРОЯ

59 лв

149 лв

Безплатна доставка

Наложен платеж

2 години гаранция
ЕЛИМИНИРАЙТЕ ЗАВИНАГИ ВРЕДНАТА ПРИСТРАСТЕНОСТ ОТ ПУШЕНЕТО

Иновативният натурален спрей NOsmoke е единственият продукт без никотин, който ще ви помогне да преодолеете зависимостта, без да страдате.

Нашият спрей съдържа смес от натурални билки и етерични масла, специално предназначени да намалят безпокойството и желанието за пушене, без никакви странични ефекти. Благодарение на успокояващите и релаксиращи свойства на съставките, ще можете да преминете през процеса на детоксикация без стрес и напрежение.

Опаковката е удобна за носене винаги със себе си, за да можете да пръскате спрея, когато почувствате нужда да пушите. Приложението е просто: просто напръскайте веднъж или два пъти директно под езика и оставете активните вещества да се абсорбират бързо.

Този спрей е напълно безопасен и няма противопоказания, така че можете да го използвате безопасно дори ако вече се лекувате от други заболявания. Освен това, тъй като е напълно естествен, той не представлява никакъв риск от пристрастяване.

Отказването на цигарите не е лесно, но с NOsmoke можете да го направите по по-щадящ начин и без да страдате от абстиненция.

100% НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ

Натуралните съставки в състава на NOsmoke (екстракти от джинджифил, мента и гуарана) нямат противопоказания и имат релаксиращ и засищащ ефект, който замества нуждата от никотин

ЗДРАВЕ И ПОЛЗИ

Постоянно използвайки Nosmoke, вие окончателно ще премахнете всички неудобства, свързани с пристрастяването към тютюнопушенето, включително: жълти зъби, лош дъх, пожълтели нокти, състарена кожа, кашлица, задух, риск от опасни заболявания и патологии и най-накрая ще започнете да усещате вкуса на храната, дишай и живей добре

NOSMOKE Е ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

NoSmoke е не само 100% натурален спрей, но и първият продукт, който наистина ви позволява да откажете цигарите лесно и безпрепятствено:

1 – Напръскайте продукта в устата си: не се притеснявайте, има много приятен вкус;

2 – Изчакайте няколко секунди продуктът да се абсорбира: абсорбирането през устната кухина е най-бързо и ви позволява да имате още по-незабавно действие;

3 – Насладете се на новия си живот без цигари: действието на активните съставки незабавно намалява желанието за пушене, за отказване веднага и без чакане или дълги планове.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Имам Nosmoke и трябва да кажа, че съм много доволен от продукта. Неговата билкова формула е нежна, но ефективна за успокояване на желанието ми за пушене. Спреят е лесен за използване, просто го напръскайте под езика и изчакайте няколко минути, за да усетите ефекта. Препоръчвам го на всеки, който иска да откаже цигарите естествено и неинвазивно.

Milena F.

Nosmoke е продукт, който намирам за много полезен в борбата ми с пристрастяването към тютюнопушенето. Никога преди не бях използвал такъв спрей, но трябва да кажа, че бях изненадан колко ефективен беше за намаляване на желанието ми за пушене. Плюс това, фактът, че е направен от естествени съставки, го прави по-здравословен избор от традиционните лекарствени терапии. Препоръчвам този продукт на всеки, който търси естествена и ефективна алтернатива за отказване от пушенето.

Ivan R.

Използвам го от няколко седмици и трябва да кажа, че ми помогна много в решението ми да спра тютюна. Никога не съм имал странични ефекти поради неговата естественост и забелязах ясно намаляване на желанието ми да пуша. Освен това мекият аромат го прави приятен за употреба продукт. Препоръчвам този спрей на всеки, който търси безопасен начин да откаже цигарите.

Dimitar P.

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА БЛОКИРАНЕ НА ОФЕРТАТА

Безплатна доставка

Наложен платеж

2 години гаранция
Eco prime

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su ecoprimeitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto ecoprimeitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.